Országos virágküldő szolgálat - virágküldés Magyarország

Közös erővel sikerült egy olyan országos virágküldő szolgálatot felépítenünk, amelyre méltán lehetünk büszkék. Partnerinkkel hosszú évek óta együtt dolgozunk, mert tudjuk, pont ugyan azzal az odaadással és figyelemmel kezelnek minden virgáküldést, mint mi magunk.

Virágküldő szolgálatunk egyik alapja a szakértelem, melyet az országban található legjobb virágüzletek, és azok munkatársai jelentenek. Jelenleg több, mint 100 virágüzlet közel 500 munkatársa dolgozik a megrendelések elkészítésén és kiszállításán.

Minden megrendelést a címzetthez legközelebbi virágüzlet készít és szállít ki. Ennek alapvető oka, hogy a virágok élő "anyagok", nem csak a beszerzéskor, hanem elkészítés, sőt szállítás során is gondoskodnunk kell róla, valamint ezt követően az ajándékozottnak is. Fontos a virágok szakszerű kezelése minden munkafolyamat során. Filozófiánk szerint virágküldő szolgálatunkban a megrendelés utazik, nem a virág. Ez azt jelenti, hogy a virágnak a lehető legrövidebb úton kell eljutnia a címzetthez. Ennek a követelménynek üzleteink maximálisan megfelelnek, büszkén mutatjuk be őket.

virágküldés Budapest
virágküldés Pest megye

Névnapok

október 17. - Hedvig, Ignác, Rudolf
október 18. - Jusztusz, Lukács
október 19. - János, Nándor, Pál
október 20. - Irén, Kleopátra, Vendel
október 21. - Orsolya, Zsolt
október 22. - Előd, Kordélia, Szalóme
október 23. - Gyöngyi, Gyöngyvér, János
október 24. - Antal, Salamon

Ajándékok férfiaknak és nőknek minden alkalomra

A regisztráció nem kötelező, de egyszerűbbé teszi a virágküldést. Egyszerű regisztráció facebook fiókkal.