Virágküldés Kaposvár

Kaposváron két virágüzlet közös munkájával együtt érjük el, hogy a megrendelések a megadott időben, a megadott helyen jussanak el szeretteidhez. Így a virágküldés sokkal biztosabban célba ér, hiszen a legjobb virágüzletek és legjobb virágkötők dolgoznak minden megrendelésen.

Flóra Virágüzlet - 7400 Kaposvár, Zárda u. 14. "Mester virágkötészet, profi virágküldés Kaposvár és vonzáskörzetében. A minőség, az alkotási vágy,és az örömszerzés határozza meg munkánkat"
Hirth Bonsai - 7400 Kaposvár, Kőrösi Cs. S. u. 52. "Teljesen kitölti mindennapjainkat a virág, hiszen nem csak munkánk, hobbink is. Csodás dolog azzal foglalkozni, amit szeretünk, és ebből az örömből alkotunk."
https://www.viragkuldeskaposvar.hu/

A virágküldés Kaposvár területén és vonzáskörzetében számunkra azért is megy könnyen, mert össze tudunk dolgozni. Mindent a megrendelőért és a címzettért teszünk, hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Ezt a felelősséget erősítjük meg a virágküldés Kaposvár oldalunkkal.
Kaposvár területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Somogy megyében nem vagyunk egyedül:
A Virágsziget Balatonboglár területén ( virágküldés Balatonboglár) és vonzáskörzetében.
A Százszorszép virágbolt Barcs területén ( virágküldés Barcs) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Somogy megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!

Névnapok

október 17. - Hedvig, Ignác, Rudolf
október 18. - Jusztusz, Lukács
október 19. - János, Nándor, Pál
október 20. - Irén, Kleopátra, Vendel
október 21. - Orsolya, Zsolt
október 22. - Előd, Kordélia, Szalóme
október 23. - Gyöngyi, Gyöngyvér, János
október 24. - Antal, Salamon

Ajándékok férfiaknak és nőknek minden alkalomra

A regisztráció nem kötelező, de egyszerűbbé teszi a virágküldést. Egyszerű regisztráció facebook fiókkal.