Virágküldés Budapest - Harmat Virág - Polgár Attila

Virágküldő szolgálat 1104 Budapest, X. kerület, Harmat u.85.

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-19:00
Szombat: 8:00-18:00
Vasárnap: 9:00-15:00

Harmat Virág nagyobb térképen való megjelenítése

Virágküldés Budapest - Harmat Virág

Polgár Attila vagyok,a Virág 66 Bt,vezetője. Üzletünk a x.kerület (Kőbánya) Harmat u 85.szám alatt található, HARMAT VIRÁGÜZLET névvel. Az üzlet ezen a helyen 24 ÉVE!!!!!! -ugyanennyi szakmai gyakorlattal működik, folyamatosan, mindennapi nyitva tartással. Hétfőtől-péntekig: 8-19-ig, szombaton 8-18-ig, vasárnap pedig,9-15-ig tartunk nyitva.

Mi a véleményem a munkámról és a virágküldésről? IMÁDOM! Évtizedek után sem tudtam megunni, a virágküldés Budapest területén szinte minden alkalommal egy akkora pozitív érzelmi cunamit jelent számomra, amit mindenkinek meg kellene tapasztalnia az életében. Hálás vagyok a bizalomért, és csodálatos érzés minden csokor kiszállítás. Üzletünk tagja a Virág A Világba virágküldő szolgálatnak, ahol a megrendelt csokrokat ugyan azzal a hozzáállással készítjük és szállítjuk, mintha közvetlenül az üzletben rendelték volna!

Szolgáltatásaink, melyek a VIRÁGGAL kapcsolatosak, mindenre kiterjednek, a temetési koszorúktól az esküvői csokrokig, asztaldíszektől az egynyári palánták, muskátlik beültetéséig mindenben a Kedves vevők szolgálatában állunk. Ilyen szolgáltatásokkal várjuk kedves vásárlóinkat a jövendőben is!