Virágküldés Gyula
Tünde Virágüzlet

5700 Gyula, Patócsy Ferenc utca 1.
https://www.viragkuldesbekescsaba.hu/

Ha virágküldés Gyula, akkor Tünde virágüzlet!
Az üzletben csak jó minőségű virágot vásárolunk, és ezekből készítjük a virágcsokrokat és készítményeket. Ez vásárlóinknak nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább megoldás. Van, mikor egyfajta virágból éppen nem szerezhető be jó és szép, akkor azt nem hozzuk be az üzletbe. Általában és gyakorlatilag, ha időben megrendelik, szinte minden növény beszerezhető. Az elsődleges szempont, hogy friss és hosszú vázatartósságú legyen. A célunk a vásárlók maximális kiszolgálása.

A virágküldést Gyulára a Virág a Világba virágküldő szolgálat gyulai üzlete, a Tünde Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Gyulára és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy gyulai munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Gyula városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Tünde Virágüzlet virágüzlet webáruháza: virágküldés Gyula
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Gyula
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
hétfő 8:00–18:00
kedd 8:00–18:00
szerda 8:00–18:00
csütörtök 8:00–18:00
péntek 8:00–18:00
szombat 8:00–13:00
vasárnap 9:00–12:00


1991-től vagyok virágkötő. 1994-ben nyitottam meg virágüzletemet Gyula belvárosában szüleim segítségével. Sok virágkötő szaktanfolyam után 2002-ben nagy örömömre megszereztem a virágkötő mesterlevelet! 2004-ben a gyulai Erkel hotel aulájában "stílusgyakorlatok" címmel önálló virágkötészeti kiállításom volt, ahol nagyobb léptékű alkotásokat is készíthettem.

Szakmámat elhivatottan végzem és nagy odaadással, mert nap mint nap a természet szépségét jeleníthetem meg a hétköznapokban. Munkatársaimmal szakmai továbbképzéseken rendszeresen résztveszünk, így naprakészek vagyunk az új virágkötészeti trendekben is. Ezt az alkotó munkát mindannyian szeretettel végezzük.

Tevékenység
virágküldés Gyulla, virágkötészet, dísznövényeladás, dekoráció, rendezvények növénnyel való díszítése,vágott virág és cserepes növény eladás.