Agócs Virág Kft. - Agócs Judit

Virágküldő szolgálat - 1136 Budapest, XIII ker. Hollán Ernő 14/B

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-19:00
Szombat: 8:00-19:00
Vasárnap: 9:00-17:00

  • virágküldés Budapest
  • Virágkompozíciók, vágott és cserepes virágok értékesítése
  • Esküvő rendezvények díszítése
  • Kegyeleti kompozíciók készítése
  • Megemlékezés helyszínének díszítése
  • Dísznövények beültetése, térdekoráció, szaktanácsadás
  • Szakirodalom értékesítése
  • Ajándéktárgyak, kiegészítők csomagolása, forgalmazása

Agócs Virág Kft. Budapest, XIII. Hollán Ernő 14/B nagyobb térképen való megjelenítése

Hitvallásunk

1975 óta barangolunk a virágok káprázatos világában, megtanultunk elkészíteni mindent, amit csak lehetséges ezekből a színpompás teremtményekből. Tisztelettel viseltetünk irántuk, ezért betekintést engedtek elkészítésük sokszínű lehetőségeikbe. Ebben a rohanó, ideges világban szükség van a szívünk-lelkünk feltöltésére, amire ezek a színes tündérszép virágok, növények képesek.

Virágküldés Budapest

Teljes erőbedobással pályázunk a leggyorsabb virágfutár címére Budapesten. Virágküldésben a XIII. kerületben biztos a sikerünk, hiszen évtizedek óta számíthatnak ránk vásárlóink. Hálózatunknak és a virágküldő szolgálatunknak köszönhetően a megrendelések pillanatok alatt megérkeznek hozzánk, és a megrendelt csokor akár fél órán belül a címzett kezében is lehet.

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, mikor arra gondolt, hogy ideje változtatni. Életmódján, időbeosztásán, munkakörülményein...

Mi nem várunk ilyen drámai döntéseket Öntől. Egyszerűen csak harmonikussá szeretnénk tenni a környezetét. Pihenni, feltöltődni sokféleképpen lehet. Úgy gondoljuk, hogy ápolt növények, szép virágok között ez sokkal könnyebben megy. Könnyebb megtalálni a megfelelő hangot üzleti parterekkel is, ha már a recepción egy szép kompozíció fogadja őket. Rendezvényeit, ünnepeit színesebbé, barátságosabbá teszik a növény- és virágdekorációk. Az ajándékok kiválasztásának, becsomagolásának gondját is vállaljuk.

Célunk, vevőink kiszolgálásán túl, környeztetünk tágabb és dekoratív, ízléses kialakítása, formálása. Erre biztatjuk önöket is, ehhez próbálunk segítséget, szaktanácsot adni.

Mellékelt tájékoztatónkban részletes listát talál szolgáltatásainkról, valamint egy-két illusztrációt arról, hogy milyen elképzelésekkel indítottuk útjára ezt az üzletágunkat. Néhányan azok közül, akik igénybe vették szolgáltatásainkat: Akadémia Klub Éttetrem, Aventis Pharma Rt, AVON, Citibank Rt, Dunapack Rt, ELMÜ Rt, Fujifilm MAgyarország KFt, Gála Party Service Kft, Gála Alapítvány, Hungexpo Rt, HVG Rt, NABI Rt, Országház, Student, Diákszövetkezet, Vígszínház, Zeneakadémia.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és egy személyes találkozó keretében egyeztetjük elképzeléseinket.

Figyelmét köszönve, üdvözlettel:

Agócs Sándor
Agócs Virág Kft.

Üzletünk

Budapest, XIII ker. Hollán Ernő 14/B