Valentin nap Anyák napja, nőnap Születésnap, névnap Koszorúk

Virágküldés Budapest

Harmat Virág - Polgár Attila
Virágküldő szolgálat

1104 Budapest, X. kerület, Harmat u.85.

Hétfő - Péntek: 8:00-19:00
Szombat: 8:00-18:00
Vasárnap: 9:00-15:00


Harmat Virág nagyobb térképen való megjelenítése

Polgár Attila vagyok,a Virág 66 Bt,vezetője. Üzletünk a x.ker (Köbánya) Harmat u 85.szám alatt található, HARMAT VIRÁGÜZLET névvel. Az üzlet ezen a helyen 22 ÉVE!!!!!! -gyanennyi szakmai gyakorlattal müködik, folyamatosan, mindennapi nyitvatartással. Hétfötöl-péntekig: 8-19-ig,szombaton 8-18ig, vasárnap pedig,9-15-ig tartunk nyitva. Szolgáltatásaink amik a VIRÁGGAL kapcsolatos, mindenre kiterjednek, a temetési koszorúktól az esküvői csokrokig, asztaldiszektől az egynyári palánták, muskátlik beültetéséig mindenben a Kedves vevők szolgálatában állunk. Továbbá üzletünk tagja Fleurop kft. hálozatának, ahol a megrendelt csokrokat a megadott cimzethez személyesen ki is szállitjuk! Ilyen szolgáltatásokkal várjuk kedves vásárlóinkat a jönöben is!

Virágküldés Budapest

Üzleteink egytől-egyig több éves, sok esetben több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek nemcsak virágkötői téren, hanem a virágküldés terén Budapesten, valamint országos és nemzetközi szinten is. Tagjaink között sok virágkötő mestert üdvözölhetünk, akik a szakmai és minőségi munkát felügyelik.

Mindenkinek megvan a maga feladata
Mindannyian tagjai vagyunk a Fleurop-Interflora nemzetközi virágküldő szolgálatnak, és Budapesten mi képviseljük a hálózatot, valamint mi végezzük el az összes virágküldést, ami Budapestre és közvetlen vonzáskörzetébe érkezik a hálózaton keresztül.

Minden megrendelést központunk, a Fleurop Magyarország Kft. dolgoz fel. Itt történik a megrendelések felvétele, kifizetése, a vásárlókkal történő kapcsolattartás.

Nemzetközi szinten is egyedinek mondható számítógépes rendszerünk van, melyben másodpercre pontosan kapjuk meg a virágküldéshez kapcsolódó összes információt, ezen keresztül küldjük a visszaigazolásokat, és itt végezzük egyéb adminisztrációs teendőinket. Így teljes mértékben a virágküldésre, azaz a csokor megkötésére, és annak Budapest területén történő átadására tudunk koncentrálni.
Ajánljuk egymást! Akár ez is lehetne a mottónk, bár lehet, hogy ezzel egy kicsit megzavarnánk a vásárlóinkat, inkább legyen az, hogy virágküldés Budapest - 30 virágüzlet, 1 cél.

Már sok-sok évvel ezelőtt is segítettük egymást szakmailag, viszont mióta összefogtunk a virágküldés területén itt Budapesten, még szorosabbá vált a kapcsolatunk. Látogasson el hozzánk, illetve ha erre nincs módja, használja virágküldő szolgálatunkat Budapest és vonzáskörzetében, mi örömmel teljesítjük megrendeléseit.

Virágküldés hírek

Virágküldés külföld

Nemzetközi virágküldő hálózatunk a világon piacvezető, Európában pedig az egyik legkedveltebb szolgáltató a virágküldés terén. 170 országban mintegy 70.000 virágüzlettel rendelkezünk.
virágküldés külföldre >>>

Virágküldés világszerte

Virágküldés határok nélkül, ezt garantálja a Fleurop. A világ bármely pontjára eljuttatjuk virágcsokrát nemzetközi virágküldő szolgálatunk segítségével.


Az előrendelés fontossága

Legalább 2 nappal előre rendelje meg a virágot, nagyobb virágos ünnepek előtt akár 2 héttel előre!

 
Tovább a cikkhez >>>

Virágküldés blog

Virágküldés blog, ahol mindenre találunk megoldást, és ami mindíg aktuális információkkal látja el az érdeklődőket. Érdemes olvasgatni, hiszen itt minden megtalálható a virágküldésről, a virágokról.


Virágküldő szolgálat a XXI. században

Egy virágküldő szolgálat több, mint néhány virágüzlet alkalmi és laza együttműködése. A virágküldő szolgálat feladata, hogy...
 

Tovább a cikkhez >>>

Virágküldés Magyarország

Virágküldés és ajándék rendelés Magyarország teljes területére virágküldő szolgálatunkon keresztül. Szülinapi ajándék ötletek, névnapi ajándékok webshopunkban, több száz virágcsokor, ajándék közül választhat.